Tregeri sa štipaljkama

Tregeri širine 2.5cm

U ponudi imamo preko 60 različitih boja i dezena uskih tregera širine 2.5cm. Veoma šarenoliki i različiti dezeni, prava „poslastica“ za svakog ko je spreman da eksperimentiše i bude upečatljiv i primećen svuda gde se pojavi. Za one malo smernije i klasično obučene u ponudi imamo jednobojne tregere blažih i smirenijih tonova! Bilo da pripadate prvoj ili drugoj grupi, sigurni smo da ćete pronaći tregere baš po vašoj meri i ukusu.

Tregeri širine 3.5cm sa užom štipaljkom

Ponuda tregera širine oko 3.5cm sa užom štipaljkom što je nešto klasičnija i sastoji se od nekoliko univerzalnih boja koje možete uklopiti uz bilo koju odevnu kombinaciju.

Ovaj model tregera, preporučujemo za neku elegantniju odevnu konbinaciju.

Tregeri širine 3.5cm sa širom štipaljkom

Ova kategorija spada u najprodavaniju jer su ovi tregeri pored lepog izgleda i elegancije, veoma funkcionalni i sa jačom štipaljkom, tako da ih dosta koriste i skijaši, lovci, bajkeri i osobe kojima su tregeri potrebni za svakodnevno nošenje…

Tregeri su lepo upakovani u elegantnu kutiju i pravi su izbor ukoliko želite da iznenadite vama dragu osobu!

Končani tregeri

Ovi tregeri imaju jako lepu teksturu i sam materijal od kog su pravljeni je dosta jači.

Veoma su lepi na oko, elegantni ali pomalo i neobični baš zbog načina izrade materijala od kog su napravljeni.

Širina lastiša je oko 3.5cm, kačenje sa jačom štipaljkom, tako da ih dosta koriste skijaši, lovci, bajkeri i osobe kojima su tregeri potrebni za svakodnevno nošenje…

Trendi tregeri

Novi modeli tregera u našoj ponudi su upravo ovi končano ojačani tregeri, širine oko 4cm. sa veoma jakim i kvalitetnim štipaljkama.

Tregeri su nemačke proizvodnje i imamo nekoliko modela u ponudi: X oblik sa dve štipaljke nazad , Y oblik sa jednom štipaljkom nazad.

Veoma atraktivni, moderni i interesantni, svakako su pravi izbor bilo da ih želite za sebe ili da ih poklonite.