Tregeri za ski pantalone

Postoji mnogo različitih dodataka koje možete koristiti tokom skijanja. Pored osnovnih kao što su skije, čizme, rukavice, zaštitne naočare i kaciga, postoji jedan dodatak koji u svetu skijanja sve više dobija pažnju i sve se više koristi, a to su ni manje – ni više nego tregeri za ski pantalone. Tregeri mogu napraviti veliku razliku kada je u pitanju držanje skijaških pantalona dok se spuštate niz planinu. Nošenjem tregera ne smanjujete pokretljivost, a dobijate dodatno pojačanje i fiksiranje pantalona.

Najbolji tregeri za ski pantalone – Šta uzeti u obzir

Materijal

Uvek proverite da li su tregeri elastični. Elastičnost vam omogućava fleksibilnost i udobnost, a istovremeno nudi podršku i ima snagu da pantalone drži na mestu. Budući da skijanje uključuje mnogo kretanja, važno je imati tregere koji su u isto vreme elastični i omogućuju laku pokretljivost prilikom nošenja, a opet dovoljno jaki da drže ski pantalone.

Vrsta štipaljki

Postoje različite vrste štipaljki koje treba uzeti u obzir kada se gledaju tregeri za skijaške pantalone. Štipaljke se nalaze na oba kraja tregera i one služe za pričvršćivanje pantalona na tregere. Kao takve, one moraju biti čvrste, sigurne i lake za upotrebu. Budući da su ski pantalone dosta teške, bitno je odabrati tregere sa jačom štipaljkom kako ne bi došlo do otkačinjanja prilikom pravljenja pokreta.

Dužina

Što se dužine tregera tiče, bitno je izabrati tregere koji su dovoljno dugi. Većina tregera je podesiva i može da zadovolji potrebe velikog broja skijaša, međutim ukoliko ste vanprosečno visoki/niski, dodatno proverite da li vam je dužina odgovarajuća. Kada su tregeri u pitanju, uvek vodite računa da vaše pantalone drže tačno tamo gde želite.

Gde kupiti tregere za ski pantalone

U našoj ponudi možete naći veliki izbor tregera za ski pantalone koji su napravljeni od elastičnog materijala visokog kvaliteta i dostupni su u više boja i modela. Širine su 4cm sa većim štipaljkama i ojačanim lastišom visokog kvaliteta. Ovaj model imamo u Y i X varijanti (jedna ili dve štipaljke na leđima). Tokom višegodišnjeg isprobavanja i testiranja različitih tregera u različitim uslovima, upravo ovaj model se pokazao odličnim kada su ski pantalone u pitanju.

Sniženo %